workout gear

 
Haha okej det här är så out of my comfort zone för jag känner mig så himla ful MEN jag bara måste visa er mina nya träningskläder som jag köpte för ett tag sen. Ååå vad nöjd jag är! Sånadär korta springtights har jag velat ha så länge och hur fint är inte linnet? I love it. Jag köpte allt på Stadium och märket är SOC och det gick på endast 350kr om jag minns rätt! Så himla nöjd verkligen. Nu får det gärna bli sommar så jag kan gå ut och springa i det här!

queen B

 
 
ÄLSKAR den här låten och videon. Love love love

längtar så jag spricker

 
ÅH vad jag älskar att ha något inplanerat. Något att längta till och se fram emot. Vare sig det är planer för helgen, till sommaren eller nästa år. I love that feeling. Och at the moment har jag två superroliga grejer att se fram emot. Jag har nämligen två konserter att gå på! Finns det något bättre än konserter?
 
 
Den första konserten blir den 31 maj då jag och Linnea ska se 5 Seconds of Summer. Vi ska se dom i Oslo and i'm so happy för jag har faktiskt aldrig varit där (tror jag?). Så det ska bli kul att få se lite mer av världen hehe! 
Den 4 juni blir den andra konserten, och då ska jag, Wilma och Emmy få se älskade Håkan Hellström! En hel helg får vi spendera i underbara Göteborg, och ååå vad kul det ska bli. 
 
Någon utav er som ska på samma konsert som jag? Eller har ni något annat roligt att se fram emot? xx

RSS 2.0