telefonlös

 
Jahapp, då var man telefonlös igen då.. Det började med att min skrothög till Iphone troligtvis blev ihjältrampad på Putte i Parken förra helgen, så det resulterade i att jag blev utan telefon i 4 dagar. Och jag hatar att erkänna det men det var fan hemskt. Eller nej kanske inte så hemskt, men man märkte verkligen hur beroende man faktiskt är av sin telefon. Ganska läskigt egentligen. Fast ändå, man använder den ju till så himla mycket som man måste ha varje dag. Det är ju där man (eller iaf jag) får tag på folk, har alla nummer, klocka & datum, musik, alarm osv. 
 
Men efter dom fyra dagarna fick jag äntligen en ny telefon, en svart Iphone 5s, hallelujah!! Den funkade finfint innan jag insåg att jag ej kunde prata i telefon med den. Kunde varken ringa eller ta emot samtal, för den låste sig direkt. Kunde inte ringa via facebook heller. Skype och SnapChat funkade dock i några minuter men sen låste den sig och stängde av sig.
 
 
Så idag skickade jag tillbaka den så förhoppningsvis kommer jag få en helt ny och jag hoppas att det inte tar allt för lång tid! Känner redan hur ångesten kommer krypande MEN nu ska jag bannemig njuta av tiden utan en telefon. Jag tror det är bra för mig. Skita i allt vad sociala medier heter (hm förutom bloggen och facebook hihi) och bara skita i att va uppkopplad liksom. Vem ska ändå ha tag på mig haha. Nej så nu ska jag bara njuuuuta. Läsa, blogga, ta promenader om min förkylning försvinner, umgås med familjen osv.
 
Lite update på mitt liv! Hoppas ni haft en underbar sommar hittils ♥ Pussar!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Det är hemskt att vara telefonlös. Jag skulle inte klara mig utan min. E

2016-08-11 @ 06:05:41
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0